Živjo!

Zdrav življenski stil je naše poslanstvo. In prepričani smo, da lahko zdravo živi prav vsak. V množici produktov izbiramo tiste, ki so poleg kakovostnih sestavin tudi cenovno dostopni in predvsem okusni.

K zdravemu načinu življenja vas bomo spodbujali z raznolikimi izdelki, privlačnimi in slastnimi recepti, ter nasveti, kako lahko vaše življenje obogatimo z energijo in motivacijo.

VEGANSKO

Nabor brezmesnih izdelkov z visoko vsebnostjo beljakovin, vlaknin, brez alergenov, aditivovo, kvasa in sladkorja.

BIO

Izdelki biološke pridelave, naravnega izbora in kakovostnih, naravnih sestavin z visoko vsebnostjo prehrambno pomembnih sestavin.

BREZ GLUTENA

Izdelki primerni za vse z intoleranco na gluten in brezglutenskim načinom življenja.

BREZ JAJC

Skupina izdelkov posebej prilagojenih za uporabnike, ki v svojo prehrano ne vključujejo jajc ali jajčnih izdelkov.

BREZ DODANEGA SLADKORJA

Izdelki sladkani z naravnimi sladili, na primer naravno prisotni sladkorji sadja in medom.

BREZ LAKTOZE

Intoleranca na laktozo je vse bolj pogosta, zato so tovrstni izdelki postali prilubljen del vsakodnevnih obrokov.

g
f
83

Zadovoljnih strank

h
113

Število nakupov

m
305

Novih strank / letno

Naše stranke

Vaši riževi kosmiči so tudi super zajtrki in večerje za okrevanje po ekstrakciji modrostnega zoba. Super hranljivi in mehki.

amorphis

Prvič sem probala tole riževo kašico in me je čist prevzela, mislim da bom vsak dan za zajtrk zdaj jedla tole 😍😀😍

zdrav_vajb

Tole je res vredno nakupa... Sem ful zadovoljna 😀😍 res božanski okus,tale z temno čokolado in malino ( belo bom še probala

petravodovnik16

Ampak ta riževa kaša je hudič - tako dobra, da je polovica ob štedilniku že zmanjka 😂😂😂

OMG!!! Poskusila sem ChocoBites. Kako so hudi 😍😍😍 Ne morem se niti odločiti, kateri so mi boljši 😀😀😀

Perfelicious

Ti krispiji z belo čokolado so vrhunski 😍😍 jih je prehitro zmanjkalo!

tjasamajeric

Ambasadorji

Breakfastclub

Sama sem velika navdušenka izdelkov, ki jih naročim pri Dobrokus, saj so le ti zdravi in nepotešljivi za pripravo mojih zdravih zajtrkov. Tudi, ko kosmičev zmanjka, se lahko zanesem na hitro in zanesljivo dostavo ekipe Dobrokus.

Perfelicious

Dobrokus izdelki so moj stalni spremljevalec skozi dan. Najprej sem se spoznala s funkcionalnimi muesli Graci (zakaj funkcionalni? Ker imajo top sestavine, makrohranila in nimajo ogromno sladkorja pa še v to-go različici obstajajo), potem z bio ovsenimi kosmiči, kdaj pa kdaj pa posežem tudi po Milzu izdelkih. Obožujem njihove čokoladice, če si ljubitelj/ica čokoladnih kosmičev pa ponujajo bolj zdravo (rženo) verzijo “choco/cinnamon pops” tudi zate. 🙂 Z veseljem pričakujem še nove izdelke 👌🏼😍

spelakozan

Sama sem res velika navdušenka Dobrokus izdelkov, za to pa obstaja več razlogov 🙈 Enostavno mi njihovi kosmiči popestrijo skoraj vsako jutro, njihovi najbolj slastni krekerji vsako malico in pa edina slaba stvar - Chocolate bites 😌 Slaba pa zato, ker jih prehitro zmanjka, saj so res preveč dobri 👌 Hvala ker ste ❤🙏

Tamara Simonic

Ko sem prvič zasledila Dobrokus sem točno vedela, da bo to ravno zame. Odlična izbira, fantastični okusi in super cene. Milzu kosmiči so postali del moje vsakodnevne rutine, ki se ji lahko brez skrbi pridruži tudi moj otroček.